Wedstrijdreglement Cardoen – FC De Kampioenen Twitterwedstrijd

1. Inleiding

Dit wedstrijdreglement bepaalt de regels met betrekking tot de FC De Kampioenen Twitterwedstrijd die NV Datos organiseert via haar Twitterpagina (https://twitter.com/Cardoen?lang=nl).

Van 27 november 2017 tot en met 3 december 2017 geeft Cardoen via haar Twitterpagina iedere dag 1 duoticket weg voor de avant-première van de film ‘FC De Kampioenen Forever’ op 8 december in Kinepolis Antwerpen. Er zijn 7 kansen om aan de wedstrijd deel te nemen. Dit doe je door op de wedstrijd-tweet, die iedere dag tussen 27 november en 3 december om 10u gepost wordt, te reageren met wie je naar de avant-première wil gaan en waarom. Een onafhankelijke jury (Wim Vos, Ivo Willems, Kim Heylen en Elien De Wolf) kiest iedere dag de grappigste reactie uit. De winnaar zal iedere dag om 13u bekendgemaakt worden op de Twitterpagina van Cardoen en zal op de hoogte gebracht worden via een privébericht op Twitter. Hij zal dan gevraagd worden te antwoorden met zijn of haar contactgegevens zodat het duoticket kan bezorgd worden aan de winnaar.

2. Spelregels

  • Ga naar de Twitterpagina van Cardoen
  • Reageer op de wedstrijd-tweet van de dag met wie jij naar de avant-première van ‘FC De Kampioenen Forever’ wil en waarom.
  • Een onafhankelijke jury kiest de grappigste tweet uit.

3. Deelnemingsvoorwaarden

  • Elke deelnemer mag maximum 5 verschillende antwoorden sturen per dag.
  • Elke deelnemer kan slechts 1 keer in de prijzen vallen, ook al neemt die alle 7 dagen deel.

4. Prijs en bekendmaking

  • Iedere dag van 27 november tot en met 3 december wordt 1 duoticket weggegeven voor de avant-première van ‘FC De Kampioenen Forever’ op 8 december in Kinepolis Antwerpen. In totaal worden er dus 7 duotickets weggegeven.
  • De wedstrijd start op maandag 27 november 2017 om 10u en loopt af op maandag 4 december 2017 om 10u. De wedstrijd loopt af 24 uur na het versturen van iedere tweet.
  • De winnaar zal steeds om 13u bekendgemaakt worden op de Twitterpagina van Cardoen en zal op Twitter een privébericht krijgen waarin gevraagd wordt naar zijn/haar contactgegevens.
  • De winnaar mag met een tweede persoon naar keuze meenemen naar de avant-première.
  • De winnaar zal op de gastenlijst staan aan het onthaal van Kinepolis Antwerpen en zal op voorhand een mail krijgen met alle praktische info over de avond van de avant-première zelf.

5. Reglement

Wie deelneemt aan de wedstrijd aanvaardt dit wedstrijdreglement en alle beslissingen die NV Datos i.v.m. de wedstrijd zal treffen volledig.

gratuit 0800 17 020 ou envoyez-nous un email

Vous pouvez comparer jusqu'à 4 voitures facilement avec l'autre

fermerfermer le menu

les voitures vous avez récemment regardées

fermerfermer le menu