Vinde gij da normaal - Nieuwe online campagne

Je koopt toch geen hond die niet bij je past? Waarom zou je dat bij de aankoop van een auto dan wel doen? En dat is precies de boodschap die wij brengen in de eerste van drie ludieke video’s binnen de onlinevideocampagne “Vinde gij da normaal?”.

Stel je voor: je zoekt een kleine, schattige hond, maar de verkoper heeft enkel grote, grommende exemplaren in de aanbieding. Dan laat je je toch niet naar huis sturen met een hond die niet bij je past? Vind jij dat normaal? Waarom zou je dat bij de aankoop van een auto dan wel doen? Bij Cardoen kan je wel nieuwe wagens vergelijken en dat vinden wij maar logisch.

In drie ludieke video’s kaarten wij enkele methodes aan binnen de automobielsector die we niet normaal vinden. Cardoen biedt met de ruimste keuze aan nieuwe wagens antwoord op deze onlogische manier van verkopen.  

De “Vinde gij da normaal?”-video’s zijn allemaal geregisseerd door “Wat als?”-regisseur Jevon Lambrechts en zullen via onder andere Facebook, Youtube en Twitter verspreid worden van december tot februari.

Hier de eerste video: https://www.cardoen.be/nl/vindegijdanormaal

 

partager

gratuit 0800 17 020 ou envoyez-nous un email

Vous pouvez comparer jusqu'à 4 voitures facilement avec l'autre

fermerfermer le menu

les voitures vous avez récemment regardées

fermerfermer le menu