Vinde gij da normaal – wat een succes!

Met veel vreugde kunnen we jullie vertellen dat de “Vinde gij da normaal” campagne tot nu toe al een groot succes is. De vele positieve reacties zijn een waar genoegen om te lezen. Bedankt.

Omdat jullie zo genoten hebben van de vorige twee video’s, kunnen jullie nu ook hier het derde spotje bewonderen van alweer een ludieke situatie.

Stel je voor: je zoekt een gepast cadeau voor je lief en de verkoopster in de lingeriewinkel heeft maar één model in de aanbieding. Je gaat toch niet over tot een aankoop zonder eerst te hebben vergeleken met andere modellen? Waarom zou het bij de aankoop van een auto dan anders zijn? Bij Cardoen vind je de oplossing op dit onlogisch probleem: bij ons kan je kiezen uit 25 verschillende merken onder één dak. Zo bieden we je steeds de ruimste keuze. Als geïnformeerde klant wil je toch kunnen vergelijken, dat vinden wij bij Cardoen meer dan normaal.

De derde video vind je hier: https://www.cardoen.be/nl/vindegijdanormaal

 De “Vinde gij da normaal?”-video’s zijn allemaal geregisseerd door “Wat als?”-regisseur Jevon Lambrechts en zijn onder andere te vinden op onze Facebook, YouTube en Twitter.

partager

gratuit 0800 17 020 ou envoyez-nous un email

Vous pouvez comparer jusqu'à 4 voitures facilement avec l'autre

fermerfermer le menu

les voitures vous avez récemment regardées

fermerfermer le menu