24/24 online shoppen & telefonisch bereikbaar!

Het dagelijks leven staat deze dagen op zijn kop: kinderen krijgen geen les meer en waar mogelijk wordt er thuis gewerkt. Sociaal contact wordt zoveel mogelijk vermeden. We worden verplicht het rustiger aan te doen en de zaken van een andere kant te bekijken. Ook wij bij Cardoen hechten veel waarde aan de gezondheid van jou en onze medewerkers en ook wij willen graag ons steentje bijdragen om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Onze 16 vestigingen zullen dan ook sluiten t.e.m. 19 april, maar Cardoen blijft wel beschikbaar voor zijn klanten op verschillende manieren: 

Aankoop auto:

Bij Cardoen blijven onze verkopers tijdens de hele periode bereikbaar. Op Cardoen.be vind je al onze auto’s in stock. Heb je een auto gezien die je bevalt? Reserveer deze dan via de knop “neem een optie” en wij nemen contact met je op om verdere afspraken te maken. Levering bij je thuis behoort ook tot de mogelijkheden. Meer informatie vind je hier.

Onderhoud & herstellingen (Service center):

Onze service centra blijven tijdens deze periode gesloten. Heb je t.e.m. 19 april een afspraak voor een onderhoud bij een service center? Deze zal niet kunnen doorgaan, maar we contacteren je hierover nog met meer informatie. Het is momenteel ook niet mogelijk om al een nieuwe afspraak vast te leggen. Enkel dringende herstellingen zijn mogelijk, maar hiervoor gelden stricte regels en werken we achter gesloten deuren. Meer informatie vind je hier

Corona & je auto

We houden het nieuws omtrent het coronavirus nauwlettend in het oog en informeren je graag over de gevolgen voor jou en je auto.

De impact van de corona-maatregelen op het autoverkeer:

Sinds woensdag 18 maart gelden er enkele verstrengde maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te vertragen. Eén van de maatregelen is dat je je auto enkel mag gebruiken voor essentiële verplaatsingen. Dit alles heeft verregaande gevolgen voor het gebruik van je auto. We zetten ze hier graag even voor je op een rijtje. 

 

delen met vrienden

bel gratis 0800 17 023 of mail ons

je kan tot 4 auto's eenvoudig met elkaar vergelijken

sluitenmenu sluiten

je recent bekeken auto's

sluitenmenu sluiten