Cardoen steunt Rode Neuzendag - koop nu je rode neus en steun het goede doel !

WAT IS RODE NEUZEN DAG? 1 op de 5 Vlaamse jongeren kampt met psychische problemen, dikwijls met zware gevolgen. Daarom organiseren VTM, Qmusic en Belfius op zaterdag 5 december 2015 de eerste Rode Neuzen Dag. Samen met jou en heel Vlaanderen willen we geld inzamelen voor een betere opvang van jongeren met psychische problemen. Tienduizenden jongeren vinden of krijgen immers nog niet de zorg die ze nodig hebben. Hoog tijd om daar samen verandering in te brengen.

HOE? Door te lachen en samen gek te doen. Rode Neuzen Dag wil het taboe doorbreken en via humor de problematiek bespreekbaar maken. Hoogtepunt van de actie wordt zaterdag 5 december. Op die dag is er de grote slotshow met heel wat acteurs, comedians en artiesten in een ongeziene humormarathon op radio en televisie.

JOUW HULP IS NODIG! Uiteraard kan deze dag alleen maar een succes worden als we ons samen inzetten voor deze problematiek. Wacht daarom niet tot december en ga nu al aan de slag. Verzin een ludieke actie en zamel zoveel geld in om jongeren die mentaal in de knoei zitten psychologisch te ondersteunen. Zo kunnen ze in een vroeg stadium geholpen worden zodat de problemen niet erger worden. Toon jouw neus voor het goede doel!

EEN RODE NEUS VOOR € 3 De Rode Neuzen zijn ook te koop bij Cardoen ! Je vind ze in elke Vlaamse Cardoen autosupermarkt (Antwerpen, Brussel, Brugge, Dendermonde, Halle, Hasselt, Lier, Gent & Vilvoorde).

JONAS VAN GEEL bij CARDOEN In teken van de Rode Neuzendag kwam Jonas Van Geel voor één dag auto's verkopen bij Cardoen.

Jonas Van Geel bij Cardoen

 

delen met vrienden

bel gratis 0800 17 023 of mail ons

je kan tot 4 auto's eenvoudig met elkaar vergelijken

sluitenmenu sluiten

je recent bekeken auto's

sluitenmenu sluiten