Openingsuren auto autosupermarkt

Mo10u tot 19u
Tu10u tot 19u
We10u tot 19u
Th10u tot 19u
Fr10u tot 19u
Sa10u tot 18u
Su10u tot 18u

open op feestdagen, behalve Kerstdag & Nieuwjaarsdag
tel. 09 385 47 47
[email protected]

openingsuren service center

Mo8u tot 18u
Tu8u tot 18u
We8u tot 18u
Th8u tot 18u
Fr8u tot 18u
   
   

onderhoud alle merken steeds op afspraak
tel. 09 385 47 47
[email protected]

wat klanten over Cardoen vertellen

Zeer vriendelijk personeel, goede uitleg over al je vragen dat je stelt en vooral geen opdringerige verkopers wat ik zeer waardeer je hebt rustig de tijd voor alles op je gemak te bekijken en te vergelijken dank u en proficiat.

Mevr. Byl uit Zele

Bekwaam, eerlijk en vriendelijk team bij Cardoen. Onze verkoper van Cardoen, Poortakkerstraat 11 te Gent, verdient een dikke pluim voor zijn bekwame, professionele aanpak. Dikke proficiat!

Mevr. Wylocke uit Merelbeke

eerste bezoek was de vraag naar een wagen die ik op het internet zag. De volgende dag was de wagen reeds overgebracht van een andere cardoen garage naar Gent. en de derde keer ben ik met mijn vrouw geweest om samen definitief te beslissen . Kortom top service.

Mevr. Gijsels uit Brugge

Vlotte service, vriendelijk zonder opdringerig te zijn. Met vriendelijke groeten.

Mevr. Steyaert uit Gent

Als ik vergelijk met de aankoop van mijn voorgaande wagens dan is dit wel de beste service die ik gekregen heb. Alle afspraken werden nagekomen, geen uitleg was te veel, prima service, ... De klant is zeker koning !!!! Ben zeer tevreden. Is reclame meer dan waard. Hartelijk dank en een dikke proficiat aan al het personeel. Is zeker voor herhaling vatbaar !

Mevr. Lefebre uit Temse

Het personeel is perfect opgeleid dat voel je , christophe deed de verkoop , jens de regeling van de papieren , yves heeft ons ook goed bediend chapeau respect voor die mensen !!

Mevr. Lampaert uit Knokke-Heist

Super bediening, goede uitleg van het team Cardoen Gent - niets op aan te merken. Bij mijn eventuele volgende aankoop denk ik zeker terug aan jullie , en reclame maken voor Cardoen doe ik zeker.

Mr. De Raedt uit Lokeren

HEEL TEVREDEN van de verkoper !!!!!! Heel vriendelijk, kennis van zaken !!! Hartelijk dank !!! Cardoen in Gent is echt de beste !!!

Mevr. Bubnova uit Gent

Ik heb reeds een mail verstuurd naar Cardoen Gent om mijn tevredenheid te melden. Kort gezegd: Vriendelijk personeel, het gevoel dat er een goede werksfeer heerst, geen opdringerig verkoop, zeer goede ontvangst, duidelijke en goede info en afspraken...

Mr. Verpoorten uit Gentbrugge

zeer klantvriendelijk gericht beter dan in veel merken garage's waar ze als je geen das aan hebt niet welkom bent

Mr. Vandenbrouke uit Oostende

Ben heel tevreden,ontvangst was zeer hartelijk,de verkoper van dienst heeft me echt goed geholpen,en degelijke uitleg gegeven. De afhandeling van de papieren ging vlot, een aanrader voor iedereen, verkoper christophe van biervliet was voor mij een echte hulp.

Mr. Vandaele uit Merelbeke

hier nog een tevreden klant uitstekende service ,vriendelijke verkopers en vlotte afhandeling daarvoor vele dank

Mr. Raes uit Gent

routebeschrijving

Fill in the form below.

Poortakkerstraat 11/A, Gent, 9051, BE
Enter the address, postcode and/or city and country from where you want to start your journey.
E.g., 24/6/2022
E.g., 02:19