Informatie coronamaatregelen

Het dagelijks leven staat deze dagen (weer) op zijn kop: veel winkels zijn gesloten en waar mogelijk wordt er thuis gewerkt. Sociaal contact wordt zoveel mogelijk vermeden. Ook bij Cardoen hechten we veel waarde aan de gezondheid van jou en onze medewerkers en ook wij willen graag ons steentje bijdragen om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Onze 16 vestigingen zullen dan ook sluiten t.e.m. 13 december, maar zelfs met de deur dicht is Cardoen open! Ontdek hieronder op welke manier we beschikbaar blijven voor onze klanten:

Aankoop auto:

Bij Cardoen blijven onze verkopers tijdens de hele periode bereikbaar. Op Cardoen.be vind je al onze auto’s in stock. Heb je een auto gezien die je bevalt? Reserveer deze dan via de knop “neem een optie” en wij nemen contact met je op om verdere afspraken te maken. We zullen je telefonisch of digitaal meer informatie geven over de auto. We kunnen je nieuwe auto ook zonder problemen leveren tijdens de lockdown. Je hoeft je aankoop dus niet uit te stellen. 

Nu reserveren = je nieuwe auto geleverd tijdens de lockdown!*

Ophaling auto:

Heb je een auto gekocht bij Cardoen en is deze klaar om te komen ophalen? Geen probleem! Wij voeren alle ophalingen van auto’s uit zoals gepland. Zo hoef je niet te wachten op je nieuwe auto. Helaas laten de verstrengde maatregelen niet toe dat we je op het moment van ophaling een uitleg geven over je auto. Je kunt echter wel telefonisch of digitaal contact opnemen met onze medewerkers, zodat ze je meer kunnen vertellen over de werking van je auto.  

Onderhoud & herstellingen (Service center):

Onze service centra blijven tijdens deze periode geopend. Heb je een afspraak voor een onderhoud, een herstelling, een bandenwissel of een carrosseriewerkje? Deze afspraak gaat gewoon door! Je kan ook nog steeds nieuwe afspraken maken. Uiteraard voeren we deze werken uit met respect voor de door de overheid gevorderde maatregelen. Zo zullen we op elk moment onze social distance behouden, zowel tegenover jou als tegenover onze collega’s, en werken wij achter gesloten deuren.

*Afhankelijk van beschikbaarheid. De exacte levertermijn zal bevestigd worden door een van onze medewerkers.

delen met vrienden

bel gratis 0800 17 023 of mail ons

je kan tot 4 auto's eenvoudig met elkaar vergelijken

sluitenmenu sluiten

je recent bekeken auto's

sluitenmenu sluiten