Service center beschikbaar voor dringende herstellingen

Hoewel het dagelijks leven dezer dagen steeds meer stil valt, willen wij bij Cardoen er toch voor zorgen dat je ten allen tijden mobiel kan blijven. Daarom helpen we je ook tijdens deze moeilijke periode graag als je auto een dringende interventie nodig heeft.

Wanneer kan je ons contacteren?

Als je een probleem hebt dat jouw veiligheid en/of die van jouw auto in het gedrang brengt. Dit kan gaan van een storing in het motorsysteem tot een probleem met de airbags. De wissel van winter- naar zomerbanden wordt op heden nog niet als dringend aanzien.

Hoe kan je ons contacteren?

Bel naar ons gratis nummer 0800 17 023. Onze medewerkers zoeken samen met jou naar een geschikte oplossing in één van onze service centra.

Hoe handhaven wij de corona-maatregelen?

Uiteraard voeren wij deze herstellingen uit met respect voor de door de overheid gevorderde maatregelen. Zo zullen we op elk moment onze social distance behouden, zowel tegenover jou als tegenover onze collega’s, en werken wij achter gesloten deuren. Dit betekent voor jou dat je tijdens de herstelling niet in de wachtzaal terecht kan en dat je je auto pas ’s avonds terug kan komen ophalen. Onze medewerkers dragen handschoenen en je stuur en zetels worden met een hoes beschermd. Na afloop ontsmetten we de hele cockpit met alcohol. Zo houden wij het veilig voor iedereen.

We hopen je snel weer te mogen ontvangen bij Cardoen.

delen met vrienden

bel gratis 0800 17 023 of mail ons

je kan tot 4 auto's eenvoudig met elkaar vergelijken

sluitenmenu sluiten

je recent bekeken auto's

sluitenmenu sluiten