Aanmelden

Deze website is enkel toegankelijk voor autohandelaars. Je kan eenvoudig een login aanvragen via deze website. We kijken dan na of u effectief handelaar bent en geven u vervolgens toegang tot onze website. Na ontvangst van een login en wachtwoord kan u onze export stock en prijzen raadplegen. Deze prijzen zijn steeds exclusief BTW. 

Offertes maken & bestellen

Onze website biedt de mogelijkheid om offertes te maken voor uw klanten. Hierbij kan u de prijs aanpassen om uw eigen marge in rekening te nemen. Wanneer je een auto hebt gezien die u wenst te bestellen, kan dit ook eenvoudig online. Zodra u besluit om een bestelling te plaatsen, zullen we u de koopovereenkomst per mail of per fax doorsturen. Die overeenkomst moet getekend, gestempeld en teruggestuurd worden naar ons. Als u voor de eerste keer een wagen koopt, hebben wij de juiste informatie van uw bedrijf nodig. Dit omvat: correcte naam, adres en BTW-nummer. Nadat de bestelling door u is bevestigd, verwachten we uw betaling binnen de 10 werkdagen. Zodra de betaling op onze rekening staat, is de auto van u en kan hij worden opgehaald.

Levering

De levering gebeurt steeds vanuit ons hoofdkantoor in Antwerpen. Het vervoer moet worden georganiseerd door de klant. Wanneer u een wagen ziet die u interesseert, geef ons een seintje zodat we kunnen controleren of het voertuig effectief nog beschikbaar is. De auto's, die we aanbieden op onze website zijn van ons, dus in principe zijn ze direct leverbaar. Het gebeurt dat we wagens aanbieden vooraleer we ze in stock hebben, dus een dubbele controle van de levertijd is zeker een aanrader. Aangezien we verschillende vestigingen hebben in België, is het ook mogelijk dat de auto eerst moet worden getransporteerd naar ons hoofdkantoor. Wij vragen u om ons twee dagen op voorhand te laten weten wanneer u de wagen zal ophalen. De auto kan worden opgeladen tussen 9 en 13 uur en tussen 14 en 17uur, van maandag tot vrijdag.

bel gratis 0800 17 023 of mail ons

je kan tot 4 auto's eenvoudig met elkaar vergelijken

sluitenmenu sluiten

je recent bekeken auto's

sluitenmenu sluiten