Ontdek het ruime aanbod auto's van 25 merken aan de laagste prijs online & in onze 16 vestigingen.

Informatieaanvraag & recht om vergeten te worden


1 min. lezen

Rechten van de betrokkenen - Informatie aanvragen

Recht op rectificatie – Kan ik mijn informatie aanpassen/updaten?

We nemen de nodige stappen om te zorgen dat je gegevens up to date zijn. Dit doen we door eenmaal per jaar te vragen om je gegevens te bevestigen. Maar je kan ook vragen om je gegevens te corrigeren of up te daten. Om je gegevens te laten updaten en misbruik te vermijden, vragen we je je identiteit te bewijzen.

Aanvraag voor informatie update

Recht op toegang en overdraagbaarheid van gegevens – Kan ik ontdekken welke persoonlijke informatie Cardoen over mij heeft?

Door de Data Protection Act heb je het recht om de persoonlijke gegevens die Cardoen van jou heeft op te vragen, desgewenst kan je deze informatie overbrengen naar een andere leverancier. We nemen de nodige stappen om je persoonlijke informatie aan te leveren (dit kan maximum 1 maand in beslag nemen). Om je gegevens op te vragen en misbruik te vermijden, vragen we je je identiteit te bewijzen.

Aanvraag informatie

Recht om vergeten te worden – Kan ik mijn gegevens verwijderen?

Je kan een aanvraag indienen om je gegevens te verwijderen. Dit is enkel geldig voor de gegevens die we hebben verworven op basis van toestemming of legitiem belang. Dit verwijdert alle persoonlijke informatie die we hebben en gegevens over de manier waarop je de website gebruikt worden geanonimiseerd. Om je gegevens te laten verwijderen en misbruik te vermijden, vragen we je je identiteit te bewijzen.

Aanvraag om verwijderd te worden