Ontdek het ruime aanbod auto's van 25 merken aan de laagste prijs online & in onze 16 vestigingen.

Over Cardoen


1 min. lezen

Cardoen is een historische speler en leider in de tweedehands automarkt en biedt zijn klanten een naadloze auto-aankoopervaring. De diversiteit van het aanbod aan nieuwe auto’s en refurbished tweedehands auto’s van maar liefst 25 betrouwbare automerken en zijn laagste prijsgarantie maken van Cardoen een uniek merk in België. Cardoen beschikt over zestien toonzalen verspreid over heel België.

Bij Cardoen vind je alles onder 1 dak

Je koopt niet enkel een auto bij Cardoen, maar kunt hem ook laten financieren en verzekeren bij jouw autosupermarkt. Wil je graag je auto afbetalen per maand, kies dan voor Cardoen Lease. Met het Service + onderhoudscontract heb je geen onverwachte onderhoudskosten. Met de verlengde waarborg ga je tot 10 jaar gerust de weg op. Voor het klein en groot onderhoud van je auto kun je terecht in een van de zestien Service Centra van Cardoen.

Sinds 2018 is Cardoen deel van de Aramis Group

Cardoen kwam in 2018 bij Aramis Group en is het merk van de groep in België. In navolging van het model en de expertise die door Aramis Group in heel Europa wordt ingezet, gebruikt Cardoen het digitale platform van de groep om zijn groei in de verkoop van nieuwe en refurbished tweedehandsauto's te stimuleren.