Ontdek het ruime aanbod auto's van 25 merken aan de laagste prijs online & in onze 16 vestigingen.

Disclaimer


1 min. lezen

De naam en het logo van Cardoen, evenals de namen van de andere bedrijven die deel uitmaken van Datos nv en die op deze site voorkomen, zijn namen en merken die worden beschermd door nationale en internationale wetgeving. De gebruikersrechten, reproductierechten en de intellectuele rechten in verband met deze site zijn het exclusieve eigendom van Datos nv.

Datos nv besteedt veel aandacht aan de juistheid en volledigheid van de informatie die op haar website ter beschikking van de bezoeker wordt gesteld. Het kan echter niet verantwoordelijk worden gesteld voor enige onjuistheid of schade die voortvloeit uit de toegang tot, het raadplegen van of het gebruik van de informatie op de website, evenals de niet-toegankelijkheid daarvan.

De goederen op deze website geven een overzicht van het assortiment. De vermelding van een product op deze website is geen aanbod. De wens van de klant om een product te verwerven, is niet voldoende om een overeenkomst tot stand te brengen. De klant kan alleen een bestelling plaatsen op deze site als hij bevestigt dat hij de algemene voorwaarden voor internetverkoop van Cardoen heeft gelezen en goedgekeurd.

De afbeeldingen en productbeschrijvingen zijn niet bindend. De informatie die hieruit voortkomt, moet altijd worden gecontroleerd.

De aangegeven prijzen zijn geldig op de dag van raadpleging van de website, onder voorbehoud van fouten, waarvoor Datos nv niet verantwoordelijk kan worden gesteld.