Kom nooit voor verrassingen te staan met ons Service+ onderhoudscontract

Nooit meer onverwachte autokosten 

Is je auto binnen bij de garage voor onderhoud? En ben je bang voor de eindfactuur? Heb je een hekel aan onverwachte kosten? Met een Cardoen Service+ contract ben je gerust. Je betaalt elke maand een vast tarief. Alle kosten voor onderhoud en herstellingen zijn gedekt.

Je hebt al een Cardoen Service+ contract vanaf 48 euro per maand. De enige voorwaarde? De auto moet recent bij ons gekocht zijn. Ontdek hieronder meer.

7 voordelen van het Cardoen Service+ onderhoudscontract

1. Alle onderhoudskosten inbegrepen

Elke autofabrikant bepaalt op voorhand wanneer je auto onderhoud nodig heeft, bijvoorbeeld elke 15.000 kilometer of elk jaar. Al deze onderhoudskosten zijn inbegrepen in je contract.

2. Alle technische herstelkosten inbegrepen

Ook technische herstellingen zijn inbegrepen in je contract, inclusief alle werkuren en vervanging van defecte onderdelen. Denk daarbij aan een kapotte batterij of versleten remblokken en ruitenwissers.

3. Gratis 7 jaar pechbijstand

Val je onverwacht in panne met je auto? Heb je een ongeval en kan je niet meer rijden? Met het Service+ contract krijg je 7 jaar lang gratis bijstand in heel Europa.

4. Gratis vervangwagen

Heb je pech terwijl je onderweg bent? Dan krijg je tot 5 dagen lang een gratis vervangwagen. Bij herstellingen is je vervangwagen gratis vanaf de 2e dag.

5. Gratis reisbijstand wereldwijd

Ben je op reis met of zonder auto en heb je medische hulp nodig? Ook al ben je niet met de auto op reis, toch ben je wereldwijd verzekerd via je Service+ contract.

6. Vlot door de technische keuring

Moet je auto op controle? Als je een Cardoen Service+ contract hebt, stomen we je wagen klaar voor de technische keuring.

7. Gratis banden wisselen

Heb je bij Cardoen je zomer- en winterbanden gekocht? Dan wisselen we ze gratis voor je om zodra de seizoenen wisselen.

Een vast bedrag per maand

Met ons Service+ onderhoudscontract betaal je elke maand hetzelfde bedrag. Dat bedrag hangt af van het type auto en het aantal kilometers dat je rijdt per jaar.

Hieronder vind je een overzicht:

Maandtarief voor je nieuwe auto 

Type auto

<10.000km per jaar

<15.00km per jaar

<20.000km per jaar

<25.000km per jaar

30.000km per jaar

Elektrische auto

€ 35

€ 44

€ 55

€ 66

€ 77

Stadsauto

€ 48

€ 58

€ 69

€ 80

€ 91

Compacte gezinswagen & SUV

€ 53

€ 64

€ 75

€ 86

€ 102

Ruime gezinswagen & SUV

€ 62

€ 73

€ 84

€ 96

€ 114

Tarief voor jong gebruikte auto’s: + € 12

Alle prijzen zijn inclusief 21 % btw

 

Eén voorwaarde

Wil je graag een onderhoudscontract voor je auto? Dat kan bij al onze nieuwe of jong gebruikte auto’s. Voor auto’s die niet bij ons zijn gekocht, kan je dus geen Service+ nemen.

Looptijd

Je sluit een Cardoen Service+ contract af voor een periode van 7 jaar, of totdat er 150.000 km op de teller staan. Wat er het eerst gebeurt.

Wil je vroeger opzeggen? Dan kan dat. Hier lees je meer daarover.

Cardoen Lease: voor nog meer comfort

Wil je je nieuwe auto niet in één keer betalen, maar liever in kleine delen? En heb je tegelijk interesse in een Service+ contract? Dan is Cardoen Lease de ideale oplossing.