Cardoen verlengde waarborg - 10 jaar waarborg op je nieuwe of tweedehands auto

10 jaar garantie op nieuwe & tweedehands wagens

Heb je net een nieuwe auto gekocht? Dan krijg je van ons standaard 2 jaar waarborg. Voor onze tweedehands auto’s is dat 1 jaar waarborg. Met de Cardoen verlengde waarborg kan je die uitbreiden tot 10 jaar aan een voordelige prijs.

Dit valt onder de waarborg

 • alle defecte onderdelen (behalve door slijtage)
 • alle werkuren

Dit valt niet onder de waarborg

 • schade door slijtage (nieuwe remmen, banden, koppeling, …)
 • werkuren en materiaal voor onderhoud (olie, filters, batterij, …)
 • schade na een ongeval, glasbreuk en eigen schade 
 • schade door vandalisme, fout gebruik van de auto en grove nalatigheid
 • schade door off-road gebruik bij een 4x4 en schade aan het dakmechanisme van cabrio’s

Wat te doen bij problemen met je nieuwe auto?

Gaat er plots een lampje branden? Hoor je een vreemd geluid? Neem dan zo snel mogelijk contact op met onze dienst na verkoop. Ook als je twijfelt over iets, doe je er goed aan contact op te nemen met ons. Want een klein probleem is snel opgelost. Laat het dus zeker niet liggen.

Een interessant tarief

Voor €599 euro krijg je tot 10 waarborg op je auto. Dat is een vast bedrag voor elk merk en elk type, je betaalt het dus maar één keer.

De verlengde waarborg loopt tot de 10de verjaardag van je auto of totdat er 150 000 km op de teller staat. Zo heb je in totaal 10 jaar waarborg op je nieuwe of tweedehands auto. Een mooie deal, toch?

Je betaalt in heel de waarborgperiode maximum één keer een franchise van €500. Gaat je versnellingsbak stuk na afloop van de wettelijke waarborg? Dan betaal je €500 voor de herstelling, ook al kost die veel meer. Heb je een jaar later plots een probleem met je multimediasysteem? Dan is de reparatie helemaal gratis, want je hebt de eenmalige franchise al betaald.

De voorwaarden

Met de Cardoen verlengde waarborg ben je tot 10 jaar gerust als je de baan op gaat. Maar je moet wel enkele voorwaarden in acht nemen:

 • het onderhoud van je auto gebeurt bij Cardoen
 • je gaat verantwoord om met je auto (olie in de gaten houden, bandenspanning meten, op tijd onderhoud inplannen, …)
 • de waarborg start op de dag dat je auto geleverd wordt
 • de 10 jaar begint vanaf de datum van eerste inschrijving van je auto

Liever aan niks denken?

Kom je niet graag voor onverwachte kosten te staan? Dan is het Cardoen Service+ contract een interessante oplossing. Voor een vast bedrag per maand zijn alle kosten van onderhoud en herstellingen gedekt. Daarnaast krijg je 7 jaar gratis pechverhelping in binnen- en buitenland.

Vragen?

Heb je nog vragen? Onze klantendienst helpt je graag verder. Bel gratis naar 0800 17 023 of vul het contactformulier in.