Cardoen Insurance, de goedkope & uitgebreide autolening voor je wagen

Met een gerust gevoel de baan op

Bij Cardoen kan je niet alleen een nieuwe auto kopen, maar ook je auto verzekeren. De verzekeringen van Cardoen Insurance zijn niet alleen goedkoop, maar geven je ook een uitgebreide dekking.

De 4 autoverzekeringen van Cardoen insurance

1. Burgerlijke aansprakelijkheid (BA) autoverzekering

In België ben je wettelijk verplicht om minstens één verzekering voor je auto te nemen: de burgerlijke aansprakelijkheid (BA).

Veroorzaak je een ongeval en heeft de tegenpartij schade? Dan ben je dankzij de burgerlijke aansprakelijkheid verzekerd en moet je zelf niet voor alle kosten opdraaien die je hebt veroorzaakt aan anderen.

2. Omnium autoverzekering

Koop je een nieuwe of bijna-nieuwe auto? Dan is het slim om een omniumverzekering te nemen. Zo heb je de beste soort verzekering die er is voor je auto.

Is je auto gestolen? Hebben vandalen de carrosserie beschadigd? Heb je schade na een ongeval waarbij je in fout was? In al die situaties ben je met een omnium verzekerd en wordt de schade aan je eigen auto vergoed.

3. Bestuurdersverzekering

Heb je zelf een ongeval veroorzaakt en daardoor fysieke schade? Bijvoorbeeld een whiplash of een gekneusde pols? Dan zijn je eigen medische kosten via de BA of omnium niet verzekerd.

De oplossing? Een bestuurdersverzekering. Die vergoedt je eigen medische kosten na een ongeval dat jij veroorzaakt.

4. Rechtsbijstand auto

Heb je een ongeval en was het niet jouw fout? En geeft die andere persoon niet toe dat hij in fout was? Of beschadigt een van de borstels in de carwash je carrosserie en wilt de uitbater dat niet geloven? Dan kan het nodig zijn om een advocaat in te schakelen.

Met een verzekering rechtsbijstand zijn juridische geschillen verzekerd. Denk daarbij aan advocaatkosten, kosten van gerechtelijke procedures, enz.

De voordelen van de Cardoen insurance autoverzekeringen

Goedkope tarieven

De goedkoopste oplossing aanbieden zit in ons DNA. Dus ook voor verzekeringen kan je rekenen op voordelige tarieven.

Uitgebreide dekkingen

We besparen op overbodige zaken zoals dure folders met veel toeters en bellen. Wat er echt toe doet bij verzekeringen is een kwalitatieve dekking. Daar focussen we ons op.

Betalen met domiciliëring

Je mag onze verzekeringen in kleine stukken betalen via een maandelijkse domiciliëring. Zo voorkom je dat je één keer per jaar een grote hap uit je budget moet nemen.

Gratis Bob-bescherming

Neem jij als Bob het stuur over van een dronken vriend? Of is iemand anders Bob voor jou? Dan is de auto verzekerd tegen schade tot 25.000 euro met onze gratis Bob-bescherming.

Je premie berekenen

Voor onze verzekering BA en onze Omnium vind je de maandelijkse premies online. Ga daarvoor eerst naar de auto die je graag wilt en scroll een stuk naar beneden, tot voorbij de technische kenmerken.

Heb je ook interesse in een verzekering rechtsbijstand of een bestuurdersverzekering? Neem dan contact op voor een gratis offerte.

Wil je weten hoeveel de auto van je dromen per maand zou kosten, all in? Dat wil zeggen met een lening, onderhoudscontract én verzekering? Tel dan simpelweg het Cardoen lease-bedrag en het verzekeringsbedrag bij elkaar op.

Vragen?

Wil je graag een Cardoen insurance verzekering aflsuiten? Neem dan gerust contact op met ons. Je bent ook altijd welkom in de autosupermarkt in jouw buurt.

Heb je al een Cardoen insurance verzekering en heb je een concrete vraag? Neem dan contact op met:

Of bel naar 078/70.90.03

Algemene Voorwaarden

De algemene voorwaarden van alle Cardoen insurance autoverzekeringen vind je op deze pagina.

 

Cardoen Insurance is een merknaam van Datos nv en een product van Amlin Insurance SE, Koning Albert II-laan 37, 1030 Brussel door de FSMA erkende verzekeringsmaatschappij (0435).