Ontdek het ruime aanbod auto's van 25 merken aan de laagste prijs online & in onze 16 vestigingen.

Ontdek de waarden van Cardoen


1 min. lezen

Anders en beter

Bij Cardoen doen we de dingen anders. Als multimerkendealer in de autosector zijn we altijd al anders geweest als bedrijf en als merk. Ook in onze job proberen we de zaken anders aan te pakken. Efficiënter. Zodat zowel de klant, de werknemer als het bedrijf er beter van wordt. Anders en beter dus.

Respect

Bij Cardoen hebben we respect en dat uiten we in alles wat we doen. Respect voor onze medewerkers, onze klanten, onze producten, onze materialen en onze werkomgeving. Voor de omgeving in het algemeen. Want bij Cardoen beseffen we dat we maar 1 planeet hebben die we met veel zorg moeten behandelen.

Aanpakken

Bij Cardoen houden we ervan om de zaken aan te pakken. Dag in, dag uit zetten onze medewerkers zich in om problemen aan te pakken en zo gericht mogelijk te werken. Zo tonen we onze klanten en heel het bedrijf dat we de zaken niet loslaten en het beste van onszelf geven om de zaken geregeld te krijgen.

Beloftes nakomen

Cardoen komt zijn beloftes na. Niet alleen tegenover zijn klanten, maar ook tegenover zijn medewerkers. Cardoen reikt zijn medewerkers de juiste tools aan om hun job in een comfortabel kader te kunnen uitvoeren en door te kunnen groeien in het bedrijf. Zo gaan we samen volle gas voor ieders carrière. Dat is een belofte die we met plezier nakomen.