Levering aan huis

Je nieuwe auto thuis geleverd! 

Bij Cardoen willen we een auto kopen gemakkelijk maken, ook als je voor de aflevering van de auto niet naar onze toonzalen kan komen. Daarom geven we je de mogelijkheid om te kiezen voor een levering in de vestiging van je keuze of voor een thuislevering.   

Een betrouwbare partner 

Voor de thuislevering van jouw nieuwe auto doen we beroep op de diensten van Hiflow, leider in autobezorging. Een professionele chauffeur rijdt jouw nieuwe auto vanaf onze vestiging naar het door jou opgegeven adres.

Levering wanneer het jou uitkomt 

Wanneer je jouw nieuwe wagen aankoopt, kan je zelf kiezen wanneer je deze thuis wenst geleverd te krijgen. Je bepaalt samen met onze verkoper op welke datum de auto wordt geleverd én er wordt een tijdsblok van twee uur afgesproken, zodat je niet de hele dag thuis hoeft te blijven. Leveringen kunnen plaatsvinden van maandag tot en met zaterdag, tussen 10u en 18u.

Uitleg van de werking van jouw nieuwe auto 

De chauffeur geeft je bij levering een demonstratie van de belangrijkste functies van je nieuwe auto. Gebruik dit moment om alle prangende vragen te stellen. De chauffeur helpt je graag verder. Als je nadien nog vragen hebt, kan je uiteraard terecht bij jouw Cardoenvestiging.   

Niet tevreden, geld terug!

Omdat je natuurlijk niet elke dag een auto online koopt, wil je zeker zijn dat je de juiste keuze hebt gemaakt. Daarom biedt Cardoen je 14 dagen bedenktijd nadat de auto bij jou geleverd is. Zo kan je in alle rust je nieuwe aankoop uitproberen, net zoals met een fototoestel dat je online koopt. Is de auto toch niet 100% wat je ervan verwacht had? Geen enkel probleem: wij nemen de auto zonder problemen terug.

Lees hier meer over het herroepingsrecht