Cardoen opent pop-up store in Antwerpen

1000 nieuwe auto’s bekijken en vergelijken op 50m² in hartje Antwerpen

Vanaf 14 november 2018 kan je - bij wijze van spreken - naast een paar nieuwe schoenen en een winterjas, ook je auto shoppen in de Stadsfeestzaal in Antwerpen centrum. Cardoen opent een pop-up store in het hartje van het winkelcentrum. Tot en met eind februari kan je in de Stadsfeestzaal terecht in de kleinste vestiging van Cardoen voor advies, informatie, oriëntatie en de reservatie van een nieuwe wagen.   

Cardoen popt up

Bij Cardoen verkopen we jaarlijks meer dan 13.000 auto's via de website en onze 16 autosupermarkten. We bieden een ruime keuze van 25 automerken aan de laagste prijs.

Met onze pop-up vestiging in het Antwerpse winkelcentrum komt Cardoen naar de mensen toe en kunnen we hen beter informeren over hoe ze gemakkelijk een nieuwe auto aan de laagste prijs bij ons kunnen kopen: of je dat nu vanuit je luie zetel via de website doet of, bij wijze van spreken, al shoppend op de Meir.” vertelt Ivo Willems, Commercieel Directeur bij Cardoen.

1000 nieuwe stockwagens in één oogopslag

 

De pop-up blijft tot eind februari 2019 geopend. Ivo Willems: “We stellen geïnteresseerden op elk moment in staat om 1000 nieuwe auto’s te bekijken en te vergelijken. Daarbij gebruiken we een vernieuwde en vernieuwende methode: op ledschermen presenteren we foto’s,  filmpjes en 360° opnames waardoor je een totaalbeeld van een wagen krijgt zonder deze fysiek ter plekke te moeten gaan bekijken.”

In de kleinste vestiging kan je op grote touch screens het volledige aanbod bekijken en via enkele parameters bepalen welke auto het best bij jou past, net zoals op de website of in alle andere Cardoen autosupermarkten. “Nadien kan je in één van onze 16 vestigingen terecht om je droomauto met eigen ogen te bekijken voor je echt tot een aankoop overgaat,” stelt Ivo Willems gerust.

Je kan je in de pop-upstore ook informeren over financiering, verzekering, accessoires, onderhoud, private lease en garantie. Er staan ook werkelijk twee wagens, bestsellers uit het aanbod, opgesteld in de pop-up store in de Stadsfeestzaal: een nieuwe Fiat 500 en een nieuwe Renault Clio.

 

70 jaar en nog steeds vernieuwend

In hartje Antwerpen startte Cardoen in 1949 met de verkoop van auto’s. “70 jaar later zijn we nog steeds innovatief en baanbrekend. Een pop-up store zoals de onze hebben we nog niet eerder gezien. En ook onze verkoopmethode kan op zijn minst vernieuwend worden genoemd. Eén ding is echter onveranderd en dat is ons motto ‘wat je ziet is wat je krijgt’. Geen onverwachte verrassingen bij ons en altijd gegarandeerd de laagste prijs”, besluit Ivo Willems.

 

delen met vrienden