Welk traject legt een Cardoen auto af voordat hij in de toonzaal staat?

Bij autosupermarkt Cardoen vind je meer dan 1.000 nieuwe auto’s van 25 merken aan de laagste prijs. Maar vanwaar komen onze auto’s? Hoe komt het dat ze zo goedkoop zijn? En welk traject legt een Cardoen-auto af voordat hij in de toonzaal staat? Je ontdekt het hieronder.

1. Auto’s aankopen

We kopen onze auto’s bij verschillende leveranciers in Europa aan de laagste prijzen. Dankzij onze jarenlange ervaring in de autosector, kunnen we perfect inschatten welke auto’s interessant zijn voor de Belgische markt.

Vaak kopen we tientallen auto’s tegelijkertijd, waardoor de prijs nog interessanter wordt. En dat voordeel geven we door aan onze klanten. Eens de auto’s gekocht zijn, gaan ze van bij de leverancier op transport richting de hoofdzetel in Antwerpen.

2. Uitgebreide kwaliteitscontrole

Kwaliteit dragen we bij Cardoen hoog in het vaandel. Daarom vind je bij ons alleen auto’s die we aan onze beste vrienden zouden verkopen. Zodra de auto’s hier aankomen, krijgen ze een uitgebreide controle van onze ervaren mecaniciens. Alleen als een auto op elk van de 24 controletesten slaagt, mag hij richting toonzaal gaan om verkocht te worden.

3. Grondige poetsbeurt

Na de uitgebreide controle is het tijd voor een uitgebreide poetsbeurt. Ons poetsteam wringt zich letterlijk in 100 bochten om elke auto spik en span te krijgen. Het resultaat staat te blinken in onze toonzalen.

4. Naar de fotohoek

Elke auto die we in stock halen, komt ook op onze website. En daar horen natuurlijk kwalitatieve foto’s bij. Daarom neemt onze fotograaf per auto minimum 12 foto’s. Daarnaast maken we ook 360-graden-foto’s en filmpjes, zodat je ook vanop afstand een goed beeld krijgt van alle auto’s.

5. In de toonzaal en op de website

Zijn de foto’s klaar? Dan komt de auto in een van de 16 autosupermarkten terecht. Zo vind je altijd wel een nieuw model in jouw buurt. Elke vestiging krijgt wekelijks minstens 2 keer per week een lading nieuwe auto’s vanuit Antwerpen.

Ondertussen zetten we de auto ook op onze website. We updaten elk uur onze stock, zodat je 24 uur op 24 ons reële aanbod kunt bekijken. Kom je liever langs? Alle Cardoen autosupermarkten zijn 7 dagen op 7 open, dus ook op zondag.

6. Gereserveerd en verkocht

Wist je dat je op onze website een auto kunt reserveren? Handig, want zo voorkom je dat de auto die je graag wilt, voor je neus verkocht wordt. Bovendien kan je de auto gratis naar de autosupermarkt in jouw buurt laten komen.

7. Accessoires naplaatsen

Mis je toch nog bepaalde opties die standaard niet op jouw wagen zitten? Daar kunnen we meestal een mouw aan passen. Zo kunnen we parkeersensoren installeren, een lederen interieur voorzien, een navigatiesysteem inbouwen, andere velgen monteren, een trekhaak inbouwen, enzovoort. Ontdek hier meer daarover.

8. Rijden zonder zorgen

Wil je voluit genieten van je nieuwe auto, zonder je zorgen te maken? Je vindt bij ons verschillende formules die het je gemakkelijker maken, zoals:

Spring gerust eens binnen voor meer informatie, of neem contact op. Onze medewerkers helpen je graag verder.

bel gratis 0800 17 023 of mail ons

je kan tot 4 auto's eenvoudig met elkaar vergelijken

sluitenmenu sluiten

je recent bekeken auto's

sluitenmenu sluiten