Vindegijdanormaal?

1. Geen keuzemogelijkheid

Stel je voor: je zoekt een kleine, schattige hond, maar de verkoper heeft enkel grote, grommende exemplaren in de aanbieding. Je laat je toch niet naar huis sturen met een hond die niet bij je past? Waarom zou je dat bij de aankoop van een auto dan wel doen?

Bij een klassieke merkdealer vind je auto’s van slechts enkele merken terug, zonder echt te kunnen vergelijken. Vind jij dat normaal? Wij bij Cardoen niet: bij ons vind je de ruimste keuze en dat vinden wij maar logisch. Bekijk hier het filmpje:

2. Geen prijstransparantie

Stel je voor: je zit op restaurant en bekijkt al het lekkers op de menukaart, maar er staan nergens duidelijke prijzen bij. Je krijgt een richtprijs, maar de totaalprijs kom je pas te weten nadat je hebt beslist over alle mogelijke opties en voldoende hebt onderhandeld. Op restaurant vind je dat toch niet normaal? Waarom zou je dat bij de aankoop van een auto dan wel vinden?

Bij Cardoen vinden we dat in ieder geval niet normaal! Bij ons geldt: de prijs die je ziet, is de prijs die je betaalt! Inclusief de garantie dat je de laagste prijs betaalt. Bekijk hier het filmpje:

3. Geen keuzemogelijkheid

Stel je voor: je bent op zoek naar het ideale Valentijnscadeau voor je lief. Je trekt naar de lingeriewinkel voor een mooi setje, maar de verkoopster heeft maar één exemplaar in de aanbieding. In een lingeriezaak vind je dat toch niet normaal? Je wilt toch eerst een paar verschillende modellen naast mekaar zien voordat je beslist? Waarom zou je dat bij de aankoop van een auto dan niet willen?

Bij Cardoen vinden we dat je makkelijk moet kunnen kiezen en vergelijken tussen verschillende merken en modellen. Keuze uit maar één model: dat vinden wij niet normaal! Bij ons vind je dan ook de ruimste keuze en dat vinden wij maar logisch. Bekijk hier het filmpje: