Cardoen verlengde waarborg - 7 jaar garantie op je nieuwe auto

Verlengde waarborg? Da’s extra gerust op weg.

Heb je net een nieuwe auto gekocht? Dan krijg je van ons standaard 2 jaar garantie. Voor onze bijna-nieuwe auto’s is dat 1 jaar garantie. Met de Cardoen verlengde waarborg kan je die uitbreiden tot 7 jaar op je nieuwe auto of
5 jaar garantie op je bijna-nieuwe auto. En dit
aan een voordelige prijs.

Dit valt onder de garantie

Met de Cardoen verlengde waarborg krijg je 7 jaar garantie op je auto, nieuw of jong gebruikt.

  • alle defecte onderdelen (behalve door slijtage)
  • alle werkuren bij een fabricagefout

Dit valt niet onder de garantie

  • schade door slijtage (nieuwe remmen, banden, koppeling …)
  • werkuren en materiaal voor onderhoud (olie, filters, batterij …)
  • schade na een ongeval, glasbreuk en eigen schade (valt onder je verzekering)
  • schade door vandalisme, fout gebruik van de auto en grove nalatigheid
  • schade door off-road gebruik bij een 4x4 en schade aan het dakmechanisme van cabrio’s

Wil je met een gerust hart van je auto genieten? En je geen zorgen maken over slijtage, onderhoud, autopech, keuring … Dan is het service+ contract een interessante oplossing voor jou. 

Wat te doen bij problemen met je nieuwe auto?

Gaat er plots een lampje branden? Hoor je een vreemd geluid? Neem dan zo snel mogelijk contact op met onze dienst na verkoop. Buiten de openingstijden kan je terecht bij Touring. Ook als je twijfelt over iets, doe je er goed aan contact op te nemen met ons. Want een klein probleem is snel opgelost. Laat het dus zeker niet liggen totdat het een groot probleem wordt, want dat komt op termijn duurder uit.

Een interessant tarief

De Cardoen verlengde waarborg staat bekend om zijn interessante tarief. Voor €549 krijg je tot 7 jaar waarborg op je auto. Dat is een vast bedrag voor elk merk en elk type, je betaalt het dus maar één keer. De verlengde waarborg loopt 5 jaar of totdat je 150.000 km hebt gereden. Zo heb je in totaal 7 jaar garantie op je nieuwe auto en nog 5 jaar garantie op je bijna-nieuwe auto. Een mooie deal, toch?

Je betaalt in heel de garantieperiode maximum één keer een franchise van 500 euro. Gaat je versnellingsbak stuk na 2 jaar? Dan betaal je 500 euro voor de herstelling, ook al kost die veel meer. Heb je een jaar later plots een probleem met je multimediasysteem? Dan is de reparatie helemaal gratis, want je hebt de eenmalige franchise al betaald.

De voorwaarden

Met de Cardoen verlengde waarborg ben je tot 7 jaar gerust als je de baan op gaat. Maar dat betekent niet dat er geen voorwaarden zijn. Zo moet je rekening houden met het volgende:

  • het onderhoud van je auto gebeurt bij Cardoen
  • je gaat verantwoord om met je auto (olie in de gaten houden, bandenspanning meten, op tijd onderhoud inplannen …)
  • de 7 jaar begint vanaf de datum van inschrijving van je auto, voor je bijna-nieuwe auto begint de 5 jaar garantie vanaf de datum dat je je auto hebt afgehaald

Liever aan niks denken?

Kom je niet graag voor onverwachte kosten te staan? Dan is het Cardoen service+ contract een interessante oplossing. Voor een vast bedrag per maand zijn alle kosten van onderhoud en herstellingen gedekt. Daarnaast krijg je 7 jaar gratis pechverhelping in binnen- en buitenland.